Мисия

Качествена френска парфюмерия и козметика

Основните ценности на компанията са:

  • Красотата – като красота в света, природата, бизнеса, отношенията.
  • Съзиданието – като символ на движението напред, на творчеството, на формирането на нов мироглед.
  • Успехът – като състояние на хармония при достигане на целите.
  • Познанието – като жажда за знание, желание да разберем колкото се може повече за света и за своята професия в частност.

Целта на нашата компания е ярко формулирана чрез нашата мисия:

„Създаване и усъвършенстване на имиджа на съвременния хармоничен човек чрез използването на качествена парфюмерия и козметика, по пътя на просвещението и формирането на култура на красотата”.

Компанията Lambre (Ламбре) е динамично развиваща семеждународна компания. Lambre Groupe International започва своята дейност през 1999 година.

За 12 години работа компанията успя да си създаде благоприятен имидж сред клиентите и бизнеспартньорите. Днес компанията развива своята дейност в САЩ, Германия, Франция, Полша, във всички страни на СНГ, Русия, Балтика. Продуктите на компанията вече са известни в много страни на света.

Най-важните принципи в нейната работа още от първия ден са: неизменно високите изисквания към качеството на предлаганите продукти, стремежа към растеж и развитие, демократичността и мъдростта на законите, управляващи фирмата. Бързият успех на Компания Lambre се дължи на великолепната продукция, на високото качество на обслужване и на бизнес идеята. Сърцето на асортимента на Ламбре е първокласната френска парфюмерия за жени и мъже. Цялата продукция на Ламбре се произвежда и разлива в известни френски фабрики от висококачествени натурални продукти.

Парфюмерията Ламбре се отличава с характерното качество, което е присъщо само на висококласната френска парфюмерия: ярко изразена тринотна композиция, сила и благородство на аромата. В целия свят нашите парфюми са известни като марки на модни къщи.

Известните модни къщи като правило се занимават със създаването на дрехи, обувки и аксесоари. Често за създаването на пълноценен образ и стил на колекцията, добавят аромат към нея. Особеността се състои в това, че модните къщи няма свои парфюмерийни фабрики и затова поръчват ароматите на парфюмерийните фабрики. Модната къща се явява поръчител на аромата, а не негов създател или производител. Модната къща има право на продажба на аромата в скъпи брендови флакони под определено название. Притежателят на аромата – парфюмерийната фабрика има право на неговата реализация чрез модната къща, която го е поръчала. А също така си запазва правота да реализира аромата и под номер. Аромати в опростена опаковка може да видите в магазините, открити при повечето парфюмерийни фабрики във Франция. И благодарение на това, че флаконът е съвсем обикновен и няма разходи за реклама, туристите и всички желаещи могат да получат елитна парфюмерия на прилична цена.

Компанията L’ambre e сключила договор с френската парфюмерийна фабрика за правото за продажба на произведените от фабриката аромати под номера. Фабриката разлива тези аромати във флакони на компанията Ламбре. На всеки марков парфюм съответства номер от колекцията на Ламбре.

Например: Ароматът L'ambre №22 е известен като Coco Mademoiselle от модна къща Chanel. В този случай модна къща Chanel е поръчител на аромата и го продава в маркова опаковка под названието Coco Mademoiselle, а компания L'ambre продава същият този аромат в свои флакони под номер 22.

Цената на марковите флакони с парфюми включва в себе си:

  • Разходи за рекламна кампания
  • Отчисления за модната къща
  • Разходи за красива опаковка и скъпо стъкло
  • Търговска надценка.

По този начин около 85 % от стойността на флакона представляват разходи по неговата реализация. И само около 15 % - цената на самия аромат.

Компанията L'ambre не се занимава с реклама на ароматите, тъй като това вече са направили известните модни къщи със своите огромни рекламни бюджети. В цената на продукцията на L'ambre не се включват и отчисления за модните къщи, тъй като имената на известните марки не се използват.

Когато става въпрос за висококачествена парфюмерия, не може да се правят икономии от опаковки и флакони. Флаконите на компанията L'ambre са изработени от висококачествено стъкло. За да се избегнат имитации на продукцията, компанията е патентовала своите флакони в Швейцарското патентно бюро. Поради това, че всички аромати се продават в еднакви флакони от стъкло, а не от кристал, тяхната стойност практически не влияе на цената.

Продукцията се представя на крайния потребител чрез мрежа от консултанти-дистрибутори по цена на фабриката-производител. Благодарение на перфектния маркетингов план компанията L'ambre се развива с бързи темпове. Компанията Ламбре работи също така с висококачествената френска козметика на институтите за красота.

Тези аромати вече завладяха света!

Сега вие можете чрез тяхната известност да построите своя собствен бизнес!