Мъжки аромати

Мъжки парфюм № 4 - известен като Eternity For Men - Calvin Klein

Calvin Klein посветил този аромат на своя брак и на идеята за връщане на ценностите в семейните отношения. Това е спомен за сватбата, за подарения на булката брилянтен пръстен на верността. В САЩ този аромат дълги години беше лидер в мъжката парфюмерия.

Това е парфюм, който отговаря на своето название - "ВЕЧНОСТ". Това е пример на елитна класика, на „златната” мъжка парфюмерия, преминала изпитанията на времето. Парфюмът вижда бял свят през 1998 г. Оттогава неговата зряла мъжественост и изтънчена издържаност задоволява вкуса на  редица придирчиви знаменитости.

Eternity For Men е парфюм на зрелия мъж. Неговият притежател е внимателен и изтънчен човек, истински познавач и ценител на скъпото вина, на бохемското обкръжение, на хубавите цигари и вечните житейски ценности. Той подхожда към живота трезво, без да губи контрол над ставащото и без да рискува напразно.

Прекрасен и стилен аромат за съвременния, уверен в себе си мъж, който умее да ръководи ситуацията. Аромат на властелина на своята съдба, добре знаещ какво иска от живота...

Характеристика на аромата Eternity For Men

Лансиран през 1989 г;
Производител: фабрика Technico Flor, Франция;

Семейство аромати: тревисто-цитрусови (динамични);
Характер на аромата: свеж, мъжествен, елегантен, ненатрапчив аромат, който не позволява да бъде забравен.

Начална нотка: лимон, бергамот, нюанси на зеленина;
Нотка на "сърцето": босилек, розово дърво, лавандула;
Шлейф: ветивер, амбра;

Предназначение: дневен, офисен, отдих с приятели , спортни занимания, отдих сред природата;
Сезон: всяко време на годината.