Дамски 8 ml

Дамски парфюм № 35 от Lambre ® - 8 ml

Eдин от най-забележителните аромати. "Аз обожавам" – така се превежда френското име на аромата, и това име изразява истинската същност на парфюмната композиция: в нея звучи чувствена нежност, страст, съблазън. Ароматът говори за любов и желание. Той предизвиква у мъжа въздишки на обожание, страстни погледи, сърцето му забива влюбено. За момента не съществуват други парфюми, които да изразяват толкова ярко женската привлекателност. Композицията прекрасно подхожда на жени, чиято душа е препълнена с любов, любов към мъжа, към живота, към себе си !... И тази любов е толкова сложна и многолика, както и изтъкания от стотици тънки нишки аромат на този парфюм. За да се разбере напълно този изискан аромат,  да се почувстват всички негови нюанси не е достатъчен един ден и дори седмица, тъй като с всяко ваше грациозно завъртане, с всяко ново подухване на вятъра, се откриват все нови и нови нотки на неговата музика.

 Ароматът, подобно на вълшебник, превръща крехката девойка в богиня на любовта, в предмет на мъжките мечти, придава женственост и очарование на вашия образ. Този аромат може да се нарече класически дамски парфюм. Той прекрасно подхожда на истинската лейди, на жената с изискан вкус. Едновременно с това  парфюмът е достатъчно универсален – той подхожда за вечерни изяви, а може да бъде и завършващ елемент на вашия делови костюм. Този парфюм е признат еталон на висш вкус в съвременната парфюмерия.

Аромат на разкошната, блестяща, състоятелна жена, която може всичко да си позволи. Ароматът прекрасноподхожда на жени, чиято душа е препълнена с Любов. Любов към мъжа, към живота, към себе си !...

Характеристика на аромата J'adore от Christian Dior

Лансиран през 1999 г.
Производител: фабрика Technico Flor, Франция

Семейство аромати: цветно-плодови (фантазийни)
Характеристика на аромата: женствен, емоционален, разкошен, изискан, скъп

Начална нота: магнолия, мандарина, бръшлян
Нотка " на сърцето": орхидея, теменужка, роза
Шлейф: Дамаска слива, амарантово дърво, къпинов мускус

Предназначение: подхожда за всяко време на деня и за всеки случай
Сезон: топлото време на годината