Дамски 8 ml

Дамски парфюм № 25 от Lambre ® - 8 ml

Eкзотика и тайна от Изток, сила и красота от Европа, мъдрост и първичност от Азия. Тайнствен и ярък аромат, который въплъщава в себе си  страстта в чист вид.. Вечерен аромат за силната и уверена в себе си  жена. Тя умее да покорява, умее да накара мъжа да коленичи пред нея..  Всичко, кето поиска, може да бъде нейно. Пред нея се разтварят всички врати...

Товa е класически цветен аромат от Lancome, който е създаден от водещия нос на къщата Gerard Coupy през 1978 година. Парфюм-легенда, най-силното вълшебство, черната магия на тайнствената и очарователна непозната. Това е опияняващ парфюм, който следва своята стопанка в тъмната и омайна нощ, скривайки тайната на младостта и съблазняването.

Притежателката на аромата е Кралица, защото именно такова положение заслужава всяка жена. А притежателката на парфюма от Ланком е Кралица над Кралиците. Невъзмоно е да не бъде забелязана нейната красота и чар! Великолепие, чувственост, изисканост, всичко това са качествата на темпераментните и ярки жени с чувство за независимост и вътрешна свобода.

Аромат за ярката и темпераментна жена с чувство за вътрешна свобода, за Светската Лъвица. За елегантната, прелъстителна, чувствена, загадъчна жена.

Характеристика на аромата Magie Noire от Lancome

Лансиран през 1978 г..
Производител: фабрика Technico Flor, Франция

Семейство аромати: ориенталски (опияняващи)
Характер на аромата: женствен, чувствен, топъл, тайнствен, притегателен, екзотичен, ярък

Начална нота: подправки, българска роза, касис, зюмбюл, бергамот, малина, иланг-иланг
Нотка "на сърцето": галбан, касия, тамян, мед, тубероза, нарцис, роза, момина сълза, цибетка, мирта, жасмин
Шлейф: сандалово дърво, пачули, ветивер, кедър, амбра, мускус, дъбов мъх

Предназначение: вечерен, за романтични срещи, за тържествен случай
Сезон: студеното  време на годината